Tulliliitto ry. on tehnyt Keskinäinen vakuutusyhtiö Turvan kanssa useita jäsenistöään koskevia vakuutussopimuksia.

Tulliliiton Liittovakuutuksen perusteella jäsen on vakuutettuna vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella ja matkustajavakuutuksella. Tapaturmavakuutus on voimassa vapaa-aikana kaikkialla maailmassa.

Matkustajavakuutus on voimassa enintään 45 vuorokautta yhtäjaksoisesti kestävällä Suomesta alkavalla vapaa-ajan matkalla kaikkialla maailmassa. Vakuutettuna on myös vakuutetun vanhemman kanssa matkustavat alle 20 vuotiaat lapset.

Vakuutuksesta korvataan matkan aikana syntyneitä matkasairauden ja tapaturman hoitokuluja sekä näiden aiheuttamasta matkan peruuntumisesta ja keskeytyksestä aiheutuvia ylimääräisiä kustannuksia.

Tulliliiton Järjestövakuutuksella jäsen on vakuutettuna kaikissa liiton ja sen jäsenosaston järjestötilaisuuksissa ja -tehtävissä matkasairauden ja tapaturman varalta.

Lisätietoja Tulliliiton vakuutuksista saat oheisesta esitteestä, kaikista Turvan konttoreista sekä palvelunumerosta 01019 5110 arkisin klo 8 - 18. Lisätietoja www.turva.fi/tulliliitto, sekä jäsenosiosta (edellyttää rekisteröitymistä).

Mer information om försäkringar från Turva's broschyr.

liittovakuutus