SAK ja 8 ammattiliittoa järjestävät yhteistyössä Jalkapallon pelaajayhdistyksen kanssa ”SAMASSA JOUKKUEESSA” –tapahtumapäivän yhteydessä jalkapalloturnauksen Brahen kentällä Helsingin Kalliossa 1.9.2018 (os. Helsinginkatu 25 A, 00510 Helsinki). 

Kuva viime vuodelta

Pelit käynnistyvät klo:9:00 ja ne pelataan pienillä kentillä, tekonurmialustalla kokoonpanoilla 5 + 1 (=viisi kenttäpelaajaa ja maalivahti). Yksi ottelu kestää 10 + 10 minuuttia ja vaihtoja joukkue saa tehdä ilman rajoituksia.

Kyseessä on yhteensä 16 joukkueen turnaus joka on jaettu kahteen kategoriaan: Play for Fun ja Play to Win. Ensin mainittu sarja on nimensä mukaisesti tarkoitettu enemmän sellaisille joukkueille, jotka eivät muodostu kovan luokan pelaajista vaan tärkeintä on pitää hauskaa ja nauttia maailman hienoimman urheilulajin parissa vietetyistä hetkistä. Jälkimmäiseen taas toivomme joukkueita, jotka ovat ennenkin pelanneet yhdessä tai pelaajarunko muodostuu taitotasoltaan henkilöistä, joilla on kokemusta vaikkapa harrastesarjassa tai divisioonassa pelaamisesta ja tietenkin voimakas tahto voittaa koko turnaus.

Molemmat turnaukset ovat käynnissä vierekkäisillä kentillä yhtä aikaa – ensimmäiset ottelut alkavat klo:9.00 ja tuomaroinnin sekä selostukset hoitaa Jalkapallon pelaajayhdistys ry. Mitalisteille pokaalit ojentaa AKT.

Kummassakin (Play for Fun ja Play to Win) turnauksessa 8 joukkuetta on jaettu arpomalla kahteen lohkoon ja näistä lohkoista 2 parasta pääsee jatkoon. Minimissään otteluita tulee siis 3 per joukkue kun alkulohkoissa jokainen neljästä kohtaa toisensa. tämän jälkeen kunkin lohkon voittaja kohtaa toisen lohkon 2. sijalle päässeen minkä jälkeen pelataan mitaliottelut eli loppu- ja pronssiottelu.

Sitovia ilmoittautumisia pyydetään 15.6.2018 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 768 72 50.