Sopimusta ei jätetä

Keskiviikkona keskustellaan sopimuksesta

Sopimusta ei jätetä -tapahtuma kokoaa reilusti yli 400 SAK:laista luottamushenkilöä Helsingin Paasitorniin keskiviikkona 23. tammikuuta. Tapahtuma näkyy suorana nettilähetyksenä klo 10 alkaen osoitteessa http://suora.sak.fi.

Paasitornissa kohtaavat mm. SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly ja EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies. Puheenvuoroja käyttävät lisäksi liittopuheenjohtajat ja työpaikkojen luottamusmiehet.

Nettilähetysosoitteessa http://suora.sak.fi voit myös lukea ja lähettää kommentteja tapaamisen alustajille. Kysymyksiä voi lähettää ennen lähetystä ja sen aikana tekstiviestinä numeroon 045 7395 0141 (normaali tekstiviestin hinta) tai Twitterin kautta tunnisteella #SAKfi.

Sopimusta ei jätetä -tapaamisen alustajat ja ohjelma löytyvät SAK:n tapahtumakalenterista. SAK:n Facebook-sivun kautta voit hankkia itsellesi virtuaalisen Sopimusta ei jätetä -rintanapin, jonka voi liittää omaan profiilikuvaan.
 Perhevapaat 
Katja Veirto


Joustavat perhevapaat tukevat äitien töihin paluuta

Tuoreen tutkimuksen mukaan perhevapaalla olevien naisten työhön paluun ajankohdan ratkaisee perheen taloudellinen tilanne ja äidin oma työtilanne. Työhön paluuta helpottaisivat joustavat perhevapaat, SAK:n sosiaaliasioiden päällikkö Katja Veirto sanoo.

Veirto kommentoi tutkimusta
 Blogit 
Emmi Mäkinen


Lapsiperheen normipäivä on kaaoksen hallintaa

Varapääluottamusmies Emmi Mäkisen päivät ovat täynnä työtä lasten kanssa, toistaiseksi vielä kotona. Lasten juostessa ympärillä hän yrittää keskittyä ammattiosaston hallituksen kokousasioihin ja esityslistan tekoon. Välillä on vaikea keskittyä, mutta kaaosta hän pitää positiivisena.

Palkkatyöläiset-blogi