Kuntavaalit 28.10.2012

Kunnan onnistunut elinkeinopolitiikkaa synnyttää työtä

Yhteisten palvelujen järjestämisen ja tuottamisen kannalta on tärkeää, että kunta on tarpeeksi elinvoimainen ja sen oma talous on kunnossa. Tämä vaatii aktiivista elinkeinopolitiikkaa, jotta kuntaan saadaan riittävästi yksityistä yritystoimintaa.

SAK:n valtuuston jäsenet Jari Lehti, Pirkko Valtanen ja Vesa Pohjola ovat tyytyväisiä oman kuntansa harjoittamaan elinkeinopolitiikkaan. Pitkäaikaistyöttömien asemasta ja nuorten työllistämisestä he ovat kuitenkin huolissaan.

Valtuutettujen vastaukset
 Blogit 
Merja Lehmussaari


Ihmisen kokoista suunnittelua!

On tärkeää, että asukkaat pääsevät vaikuttamaan oman asuinympäristönsä suunnitteluun, kirjoittaa SAK:n Merja Lehmussaari Uusi kulma -blogissa. Ympäristösuunnittelussa pitää kuitenkin ottaa asukkaiden mielipiteiden lisäksi huomioon elinkeinopolitiikka, sillä ihmisen kokoista ympäristöä ei synny ilman työpaikkoja.

Uusi kulma -blogi
 Kuntavaalit 
SAK:n teltta Tampereen torilla


Kuntavaalitapahtumat löytyvät netistä

SAK:n paikallisjärjestöt järjestävät lokakuun aikana runsaasti erilaisia kuntavaalitapahtumia ympäri Suomen. Tapahtumissa voi mm. tutustua oman kuntansa ehdokkaisiin ja heidän näkemyksiinsä. Kaikki tapahtumat löytyvät SAK:n tapahtumakalenterista.

Kuntavaalitapahtumat
 Tapahtumat 
15. lokakuuta
Avoimet ovet Mikkelin Vuorikadulla
Mikkeli
17. lokakuuta
Seminaari työurasopimuksesta
Jyväskylä
27. lokakuuta
Kymen aluekokous
Lappeenranta
 Uutisia ammattiliitoista