Asunnon avaimen yhteydessä on Aimo-parkin musta kausikortti (1643499924) jolla on mahdollista pysäköidä yksi ajoneuvo veloituksetta ilman aikarajaa ohjeiden mukaisesti Redin kauppakeskuksen parkkihalliin tasoille K5 tai K6. Suosittelemme käyttämään K5-tason D-osaa, josta on lyhin matka ulosmeno hissille. Parkkiahalliin ajettaessa näytä lipuke lukulaitteelle puomin kohdallla ja sieltä poistuessa. (Missään tapauksessa parkkilipuketta ei saa ottaa, muuten ulosajo ei onnistu maksamatta hinnaston mukaista hintaa).
Huom. Jos olet lähdössä parkkihallista kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella joudut näyttämään pysäköintilupakorttia hissin ulkopuolella olevaan lukijaan, jotta pääset hissiin ja sitä kautta parkkihalliin.Tutustu halliin tästä

Tullessasi ulos hissistä näet edessäsi K-marketin. Lähde kävelemään K-marketin nurkalta työpajankatua Kulosaareen päin noin 60 metriä ja käänny talon nurkalta oikealle ennen liikenneympyrää. Kävele noin 20 metriä ja saavut Loiston pääovelle osoitteeseen Englantilaisaukio 10A. Ovi avautuu näyttämällä harmaata avaimenpäätä lukulaitteeseen. Saavut rakennuksen aulaan jossa on 3 hissiä, huoneisto sijaitsee 25. krs. Huoneiston numero on 202. (Jos ovi ei aukea avaimella pyyhkäise avaimen metalliosaa molemmin puolin vaatteeseen, jotta sähkövaraus muodostuu avaimeen.
Asunnon virallinen osoite on: Englantilaisaukio 10A asunto 202.

q park redi