Voima sijaitsee Tampereen Ratinassa Viinikanlahden rannalla ja aivan Ratinan kauppakeskuksen ja Tampereen stadionin läheisyydessä osoitteessa Voimakatu 7 B 43. 

Huoneisto sijaitsee Tampereen Ratinanrannassa  Huoneisto on neljännessä kerroksessa ja sinne pääsee hissillä joko katutasolta tai parkkihallista. Ohjeet parkkihallista löytyy täältä. Talon sisäpihalla on leikkipaikka lapsille.

Viisi henkilöä pystyy majoittumaan makuuhuoneessa olevalla parisängyllä ja olohuoneessa olevalla vuodesohvalla sekä lisäpatjalla.

Huoneiston keittiö on varustettu kaikilla peruslaitteilla ja -varusteilla. Lisäksi vieraiden käytössä on kuivaava pyykinpesukone, silitysrauta, hiustenkuivain ja sauna.

Lomalaisen tulee ottaa mukaan omat vuodevaatteet, pyyhkeet ja peseytymistarvikkeet, talous- ja wc paperit, sauna pefletit sekä ruuanlaitoissa tarvittavat leivin- ym. paperit/pussit.

Huoneistossa on myös langaton wifi-verkko. Verkkotunnus ja salasana näkyvät sivun oikeassa laidassa rekisteröityneille ja kirjautuneille käyttäjille.

Pidä aina avaimet mukana poistuessasi huoneistosta ja varmista, että ikkuna ja ovet on suljettu.

Huomioi lasten turvallisuus parvekkeella.

Lomapaikka on savuton, eikä siellä saa polttaa kynttilöitä ym.

Huoneistoon ei saa viedä lemmikkieläimiä.

Lomakohde on asuinkerrostalo, joten huoneisto ei ole tarkoitettu bilekäyttöön! Taloyhtiön sääntöjen mukaan hiljaisuus alkaa klo 22.00. On itsestään selvää, että emme häiritse talossa asuvia naapureita. Mikäli huoneistossa käyttäytymisestä tulee valitus, voidaan huoneiston varanneelta lomailijalta evätä jatkossa lomailut liiton lomapaikoissa.

Lisäksi toivomme, että sähkön ja veden käytössä noudatetaan säästäväisyyttä, sillä niistä tulevat kustannukset maksetaan kaikkien yhteisistä jäsenmaksuvaroista.

Huoneiston siisteydestä vastaa aina vuokralainen. Mikäli huoneisto jää epäsiistiin kuntoon, tulee lasku siivouksesta lomailijalle ja lomailijalta voidaan evätä jatkossa lomailut liiton lomapaikoissa.

Lomailijan on ilmoitettava huoneistossa rikkoutuneista tavaroista tai huonekaluista Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.liiton toimistolle. Suuremmista ongelmista, joista saattaa aiheutua haittaa seuraavalle lomailijalle tai kiinteistölle tai muista kiireellisistä asioista pitää ilmoittaa liiton toimistoon myös puhelimitse (045 8777855). Mikäli ohjeita ei noudateta, korvausvastuu voi siirtyä lomailijalle.

Varaukset

Hinnasto on nähtävissä sivun oikeassa laidassa.

Jäsenet ja eläkeläiset voivat toistaiseksi varata huoneistoa rajoituksetta.

Vuokraus alkaa kello 15:00. Avain on noudettavissa/ palautettava noutopaikkaan Tampereen rautatieaseman (Rautatienkatu 25) R-kioskille varauksen päättymispäivänä klo.14:00 mennessä.

Liiton toimihenkilöt voivat käydä varausten välisenä aikana tarkistamassa huoneiston kunnon ja viemässä sinne ilmoitetut puuttuvat tarvikkeet.

Ohjeet avainhuollosta ja linkki varauskalenteriin näkyvät sivun oikeassa laidassa rekisteröityneille ja kirjautuneille käyttäjille.

Jätehuolto

Roskasäiliöt sijaitsevat järven puolella A-rapun päädyssä. Pääset säiliöille joko B rapun kadun tai sisäpihan kautta. Roska-astioiden yhteydessä on kyltti "Voimakatu 7 asukkaille".

 

Pysäköintiohje

Taloyhtiön pysäköintihalliin on oma avain, joka täytyy hakea huoneistosta ennen halliin ajoa.

Aja halliin oikeanpuoleista kaistaa tarpeeksi lähelle ovea. Pääovi avautuu automaattisesti. Aja sisälle ja käänny keskimmäisten pylväiden välistä ja pysähdy harmaan metallioven eteen.

Pysäytä auto ja mene avaimella kulkuovesta sisälle. Vasemmalla puolella on metallioven avaaja. Paina auki (vihreä) nappia ja aja auto taloyhtiön halliin. Tulliliiton huoneiston pysäköintipaikka numero 11 sijaitsee oikealla sivustalla. Pysäköityäsi auton vastapäätä on lasinen sisäovi, joka menee b-rappuun ja siitä hissille (ovi avataan avaimella). Mene hissillä neljänteen kerrokseen.