Pysäköintiohjeistus Redin Loiston asunnolle on muuttunut. Pysäköintikorttia ei ole enää käytössä vaan jokainen pysäköintipaikkaa tarvitseva käy itse laittamassa oman autonsa rekisteritunnuksen Aimo-parkin järjestelmään. Pysäköinti tapahtuu Redin kauppakeskuksen parkkihalliin tasoille K5 tai K6. Suosittelemme käyttämään K5-tason D-osaa, josta on lyhin matka ulosmeno hissille.

Pysäköinnin reksiteröiminen Aimoparkkiin tästä linkistä Rekisteröidy pysäköintiin
Käyttäjätunnus: FI-7850, salasana toimitetaan aina antamaasi e-mailiin.HUOM! Pysäköintiä ei saa varata järjestelmästä etukäteen, vaan halliin ajon yhteydessä.
HUOM! Pysäköintiä ei saa varata järjestelmästä etukäteen, vaan halliin ajon yhteydessä.

Huom. Jos olet lähdössä parkkihallista kauppakeskuksen aukioloaikojen ulkopuolella joudut syöttämään erillien hissikoodin hissin ulkopuolella olevaan lukijaan ( koodi toimitetaan sinulle e-mailina), jotta pääset hissiin ja sitä kautta parkkihalliin.Tutustu halliin tästä

Tullessasi ulos hissistä näet edessäsi K-marketin. Lähde kävelemään K-marketin nurkalta työpajankatua Kulosaareen päin noin 60 metriä ja käänny talon nurkalta oikealle ennen liikenneympyrää. Kävele noin 20 metriä ja saavut Loiston pääovelle osoitteeseen Englantilaisaukio 10A. Ovi avautuu näyttämällä harmaata avaimenpäätä lukulaitteeseen. Saavut rakennuksen aulaan jossa on 3 hissiä, huoneisto sijaitsee 25. krs. Huoneiston numero on 202. (Jos ovi ei aukea avaimella pyyhkäise avaimen metalliosaa molemmin puolin vaatteeseen, jotta sähkövaraus muodostuu avaimeen.
Asunnon virallinen osoite on: Englantilaisaukio 10A asunto 202.

Huomioi että Tulliliitto on hankkinut pysäköintipaikan vain yhdelle autolle kerrallaan. Tunnistautuminen tapahtuu rekisterikilven perusteella, joten väärinkäytöstä tulee lasku ajoneuvon rekisteriotteessa mainitulle haltijalle.

q park redi